Durbanville Primary School

Project Details

Location: Cape Town
Space transformed: Entrance Foyer, Main Reception & Waiting Area
Package: 3 x Essential Packages
Style: Classic, Contemporary

Project Description

The client appointed Design In A Box to transform the Entrance Foyer, Reception & Waiting Area to a more functional and refreshed design. The existing layout was re-worked to be more inviting & visually appealing by highlighting the school trophy case as one enters the Foyer & relocating the reception desk to a more optimal location for visual impact and to greet visitors. The area that was previously used for the reception desk/receptionist’s office, was changed into a comfortable lounge area to seat waiting guests. The vibrant school colours were brought in through the joinery and upholstery elements such as the vibrant scatter cushions and tub chairs. A feature wall & soft sheer curtains were added to complete the look.


Design by: Tselane Bolofo

Keep up to date with our latest news and trends

Sign Up & Get 10% Off Your First Order Over R750

 

Full Name(Required)

Keep up to date with our latest news and trends

Sign Up & Get 10% Off Your First Order Over R750

 

Full Name(Required)